• 24 Απριλίου 2024,

Από την Πρωτομαγιά υπάρχει λόγος να πάμε ανατολικά: Vranas Resort

 Από την Πρωτομαγιά υπάρχει λόγος να πάμε ανατολικά: Vranas Resort

Την Πρωτομαγιά πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του για τη φετινή Θερινή περίοδο το Vranas Resort στην ανατολική πλευρά της Καβάλας. Μετά την περσινή πρώτη και πετυχημένη σεζόν, φέτος στην παραλία και στις εγκαταστάσεις του Vranas Resort όλα θα είναι καλύτερα. Οι εργασίες προετοιμασίας και απαραίτητης συντήρησης ξεκίνησαν και γίνονται εντατικά. Κάθε μέρα.

Η επιχείρηση διατηρεί τη δωρεάν είσοδο και δωρεάν στάθμευση αυτοκινήτων- δικύκλων ενώ επενδύει ακόμη περισσότερα στην αναψυχή των παιδιών. Εξ αυτού του λόγου μεγαλώνει τον παιδότοπο που υπήρχε και πέρσι ενώ δίπλα του δημιουργεί έναν ακόμη. Αυτός θα είναι κατάλληλος για μικρά παιδιά, ηλικίας έως 3 – 4 ετών. Όλα τα άλλα παραμένουν κι ενισχύονται. Βασικό πλεονέκτημα του Vranas Resort η εμπειρία που απέκτησε πέρσι. Στηρίζεται σε αυτήν και γίνεται ακόμη καλύτερος. Σκοπεύει σε ακόμη καλύτερη παροχή υπηρεσιών.

Εντός του χώρου θα υπάρχουν και φέτος η καφετέρια, το εστιατόριο και ο θαυμάσιος χώρος εκδηλώσεων. Πέρσι το Vranas Resort εμπιστεύτηκαν τόσο μόνιμοι κάτοικοι της Καβάλας όσο και επισκέπτες (έλληνες και ξένοι). Φέτος είναι λογικό ο πήχης να ανεβαίνει περισσότερο. Το περιβάλλον θα είναι θαυμάσιο και η θάλασσα μπροστά από τις κτιριακές εγκαταστάσεις περίφημη. Φέτος μάλιστα δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου που υπήρχε πέρσι. Ο χρόνος είναι σύμμαχος των επιχειρηματιών και τον αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα «ζωντάνεψε» την παραλιακή περιοχή ανατολικά του κέντρου της Καβάλας, βοήθησε τον τουρισμό και την οικονομική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του Περιγιαλίου. Όπως πέρσι έτσι και φέτος το Vranas Resort θα λειτουργεί κάθε μέρα, από το πρωί έως το βράδυ.

Διαβάστε επίσης