Εξηγήσεις αλλά και απειλή προσφυγής στη δικαιοσύνη!

 Εξηγήσεις αλλά και απειλή προσφυγής στη δικαιοσύνη!

Πριν από μία περίπου εβδομάδα ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γραμμένος είχε ασκήσει κριτική στον πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κ. Τάκη Εμμανουηλίδη.

Τον είχε χαρακτηρίσει  «πολιτικό απατεώνα». Ο λόγος ήταν όλα όσα έγιναν στην Καβάλα την εποχή που αποφασίστηκε η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Στις δηλώσεις  Γραμμένου απάντησε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης με γραπτό κείμενο. Την Τετάρτη το βράδυ, με την ευκαιρία της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, ο κ. Γραμμένος επανήλθε. Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μίλησε για το ίδιο ακριβώς θέμα όπου πάνω-κάτω επανέλαβε τις ίδιες απόψεις. Έδωσε πάντως και κάποιες εξηγήσεις για τα σχόλια του προς τον κ. Εμμανουηλίδη.

Στο ράδιο Πρωινή ο κ. Γραμμένος τόνισε ότι επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη αν δεν δοθούν περαιτέρω στοιχεία από τον πρώην βουλευτή για όσα τον κατηγόρησε σχετικά με επεισόδιο βανδαλισμού του μνημείου των καβαλιωτών Εβραίων. Ειδικότερα στο ράδιο Πρωινή ο Γιώργος Γραμμένος είπε: «Χαρακτήρισα πολιτικό απατεώνα τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Εμμανουηλίδη μόνο ως προς το προσφυγικό. Μόνο για το συγκεκριμένο ζήτημα. Το έκανα αυτό γιατί εκείνη την εποχή μας διαβεβαίωνε ότι προσωρινά θα μεταφερθούν και θα εγκατασταθούν στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου 300 άτομα. Με αυτό το επιχείρημα μας έπεισε.

Σχετικά με το προσφυγικό στην Καβάλα και τους μετανάστες είπα και στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πρέπει να βάλουμε πλάτη στο πρόβλημα. Επί της αρχικής μου δήλωσης η απάντηση του κ. Εμμανουηλίδη είναι απάντηση που με μειώνει προσωπικά. Υπάρχουν δύο σημεία άκρως συκοφαντικά στην επιστολή του. Τον καλώ να παρουσιάσει στοιχεία που με εμπλέκουν στο περιστατικό βανδαλισμού στο μνημείο Εβραίων καβαλιωτών. Αν δεν έχει στοιχεία να ζητήσει συγνώμη αλλιώς σκοπεύω να προσφύγω στη δικαιοσύνη».

 

Διαβάστε επίσης