Γενικές συνελεύσεις και εκλογές σε πολλούς συλλόγους της Καβάλας

 Γενικές συνελεύσεις και εκλογές σε πολλούς συλλόγους της Καβάλας

Προς το παρόν μόνο το Λύκειο των Ελληνίδων ανακοίνωσε επαναφορά στην κανονικότητα με πρόσκληση σε φίλους και μέλη ώστε να ενταχθούν στις δραστηριότητες, στις ομάδες και στη δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Οι άλλοι τοπικοί σύλλογοι το σκέπτονται. Πολλοί κάνουν εκλογές και συνελεύσεις. Οι Ιχνηλάτες έχουν γενική συνέλευση την Τετάρτη, σε ανοιχτό χώρο. Στο Πάρκο Φαλήρου.

Τα νέα των συνοικιακών- πολιτιστικών κτλ συλλόγων της περιοχής αναφέρονται ως ακολούθως:

*Ανακοινώσεις του συλλόγου της Χωράφας: Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6,00 το απόγευμα, ο Π.Σ. Χωράφας ,θα τελέσει στα γραφεία του Συλλόγου του ,στην οδό Γεωρ. Κίτσου 46, τον καθιερωμένο ΑΓΙΑΣΜΟ για την νέα πολιτιστική χρονιά του. Φυσικά θα ληφθούν όλα τα προστατευτικά μέτρα λόγω πανδημίας. Παρακαλούμε μέλη και φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωράφας, σας ανακοινώνει ότι στις 6 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6,00 το απόγευμα , θα κάνει Γενική Συνέλευση και ΕΚΛΟΓΕΣ ,για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Θα γίνει στον εξωτερικό προαύλιο χώρο που στεγάζεται ο Σύλλογος, λαμβάνοντας φυσικά όλα τα προστατευτικά μέτρα που ορίζει ο νόμος λόγω Covit 19. Όσοι θέλετε να βάλετε υποψηφιότητα για το Δ.Σ μπορείτε να τις υποβάλλετε μέχρι τις 4 Οκτωβρίου . Δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνον τα ταμιακώς εντάξει μέλη. Σε περίπτωση μη απαρτίας στις 6-10-2021 ,θα γίνουν την Κυριακή στις 10-10-2021, το πρωί στις 11,00 π.μ.  Παρακαλούμε όλα τα μέλη ,να προσέλθουν την Τετάρτη το απόγευμα , για να τελειώσουμε , γιατί λόγω της πανδημίας ήδη καθυστερήσαμε πολύ. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων το Δ.Σ

Όπως όλοι γνωρίζετε λόγω πανδημίας ,όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, έχουν κλείσει, δεν κάνουν καμμία εκδήλωση κια γενικά βρίσκονται σε αδράνια. Συνέπεια αυτής της κατάστασης ,είναι να μην υπάρχουν έσοδα στους Συλλόγους και να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση , κυρίως αυτοί που έχουν και λειτουργικά έξοδα( ενοίκιο, ΔΕΗ, ΝΕΡΟ κ.λπ). Ένας απ αυτούς του Συλλόγους είμαστε και εμείς, γι αυτό παρακαλούμε όσοι απο τα μέλη δεν έχετε πληρώσει την ετήσια συνδρομή η οποία ανέρχεται σε 10 ευρώ το χρόνο, ας έρθουν στα γραφεία του Συλλόγου και να πληρώσουν. Κάθε Τετάρτη απόγευμα ο Σύλλογος θα είναι ανοιχτός από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8,30 το πολύ . Πιστεύουμε στα μέλη μας ότι θα ανταποκριθούν στο αίτημά μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

* Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ καλεί τα μέλη του στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 17:00 η ώρα στο πάρκο του Αγίου Λουκά. Για την ασφάλεια των μελών μας, η Συνέλευση θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα (μάσκες, αντισηπτικά, αποστάσεις κλπ). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο, μισή ώρα αργότερα, δηλαδή στις 17:30. Μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Γιαυτό παρακαλούμε να φροντίσουν για την οικονομική τους τακτοποίηση. Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., μπορούν να το δηλώσουν μέχρι τις 12:00 η ώρα της ίδιας μέρας τηλεφωνικά στο 6973799318, ώστε να φροντίσουμε έγκαιρα για την προετοιμασία των ψηφοδελτίων. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, ο Σύλλογος έχει ανάγκη από το ενδιαφέρον και την στήριξη όλων μας. Γιαυτό καλούμε και περιμένουμε όλους όσους ενδιαφέρονται για το καλό της συνοικίας και του Συλλόγου μας να δώσουν το παρόν τους στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

*Θρακική Εστία Καβάλας: Τις θερμότερες ευχές μας για καλή σχολική χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Ευχόμαστε καλή δύναμη σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλή πρόοδο με υγεία!

*Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Καβάλας: Καλή σχολική χρονιά!!!! Με υγεία και χαρά να βαδίσουν τα παιδιά στους δρόμους τους πολύτιμους της γνώσης και της μάθησης!!!!  (φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης