• 18 Μαΐου 2024,

Το ίδρυμα Αγία Μαρίνα ευχαριστεί τον ΤΑΡ

 Το ίδρυμα Αγία Μαρίνα ευχαριστεί τον ΤΑΡ

 

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Αγία Μαρίνα Αφεντούλης Τσουλής και η συμπολίτης δικηγόρος Μαρίνα Φιλιππίδου που βοηθά εθελοντικά το ίδρυμα, συνάντησαν χθες το πρωί τους δημοσιογράφους. Παρουσίασαν έναν ακόμη έργο που ολοκληρώθηκε με χρήματα δωρεάς, το εξωτερικό βάψιμο της πρόσοψης του κτηρίου και του νοτίου μέρους αυτού.

Πρόκειται για μια δωρεά 3.500 ευρώ από τον αγωγό ΤΑΡ, που το προηγούμενο καλοκαίρι δώρισε ποσό 12.500 ευρώ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της μόνωσης στην οροφή του συγκεκριμένου κτηρίου. Εκτός από την εξωτερική βαφή του κτηρίου προηγήθηκαν εργασίες σοβαντίσματος.

Σχετικά με τα οικονομικά του ιδρύματος τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Ο πρόεδρος του ιδρύματος παραδέχθηκε ότι τα χρέη της Αγίας Μαρίνας είναι πολλά. Αυτή την περίοδο γίνεται διάθεση ημερολογίων που κοστίζουν τρία ευρώ τα επιτραπέζια και πέντε ευρώ τα ημερολόγια τοίχου. Επιδιώκεται ένα νέο ραντεβού με τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο, ωστόσο στους κόλπους του ιδρύματος η ατμόσφαιρα είναι βαριά και οι ελπίδες διάσωσης λιγοστές. Όλα θα κριθούν μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων. Χθες τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα επωφελήθηκαν οδοντιατρικού ελέγχου από εθελοντές οδοντίατρους.

Διαβάστε επίσης