• 3 Μαΐου 2024,

Αποχωρεί από την αυτοδιοίκηση ο Αλέξανδρος Μουστακίδης  

 Αποχωρεί από την αυτοδιοίκηση ο Αλέξανδρος Μουστακίδης  

8 Οκτωβρίου 2023 αρχίζει νέος κύκλος εκλογών.

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου του 2023 είμαι όπως ορίζει ο Νομοθέτης Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου. Πέρασε ο καιρός και ήρθε η ώρα να πω πως ήταν αυτό το ταξίδι. Το ταξίδι το δικό μου και τον συνεργατών μου έφτασε στο τέλος του.

Ένα ταξίδι όμορφο που θα κρατήσω όμορφες αναμνήσεις από όλους. Δημόσια ευχαριστώ όσους είχαμε μία συνεργασία όπως αρμόζει στην δική μου προσωπικότητα κάτι που ξέρουν πολύ καλά όλοι που με γνωρίζουν. Το έγγραφο παρακάτω λέει αυτά που πρέπει να ειπωθούν και σας ευχαριστώ όλους γιατί το ταξίδι μας ήταν όμορφο.

Ως Πρόεδρος εκλεγμένος της Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου αισθάνομαι βαθύτατα την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια πρώτα τους χωριανούς μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την δυνατότητα να ηγηθώ από τη θεσμική θέση του Τοπικού Προέδρου της Κοινότητας Κεχροκάμπου.

Μία θέση ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι και σήμερα το όμορφο αυτό ταξίδι για εμένα φτάνει στο τέλος του. Ήταν όμορφο ταξίδι με εμπειρίες που πάντα θα τις κουβαλάω στη ζωή μου.

Το ταξίδι αυτό είχε και δρόμο ανηφορικό, είχε και δυσκολίες όμως μαζί με τους συνεργάτες μου τα καταφέραμε και κάναμε το καλύτερο για όλους εσάς και προς όφελος του τόπου μας. Ο Πολιτικός κρίνεται από τον λόγο του και όπως είχα πει 4 χρόνια θα κάνω αυτό που πρέπει και μετά θα φύγω θα κοιτάξω να κάνω πάλι το καλύτερο για τον τόπο μου και για την Ορεινή Περιοχή.

Ότι είπα το τηρώ λέξη προς λέξη και το ταξίδι αυτό για εμένα έχει φτάσει στο τέλος του. Ήμουν κάθε ώρα και κάθε στιγμή δίπλα σε όλους τους χωριανούς μου χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις και τους βοηθούσα στο κάθε έγγραφο που ήθελαν. Σεβάστηκα τη θέση μου κάθε ώρα και κάθε στιγμή όπως όφειλα και το έκανα πάντα μέσα από πράξεις και μέσα από έγγραφα.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους θεσμικούς φορείς του Δήμου Νέστου, τους Εθελοντές του χωριού μας για το σημαντικό έργο που κάνουν κάθε ώρα και κάθε στιγμή, και όλο το προσωπικό από την κάθε υπηρεσία του Δήμου που είχαμε πάντα άριστη συνεργασία και μαζί δίναμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε μπροστά μας.

Όλοι βάλαμε το δικό μας μικρό λιθαράκι για να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο και τα καταφέραμε γιατί είχαμε υπομονή, επιμονή, και θέληση Όλοι μαζί μία ομάδα δυνατή δίναμε καθημερινά τον αγώνα μας και κερδίζαμε στο να έχουν οι Κάτοικοι του χωριού μας μία καλύτερη καθημερινότητα, κάτι που το οφείλαμε στους ίδιους και στον τόπο μας.

Αισθάνομαι όμως επίσης και την υποχρέωση να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης Ξάνθης που υπάγεται το χωριό μας ο Κεχρόκαμπος Καβάλας, για την πολύ καλή συνεργασία που είχα με τους Γιατρούς κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Το ευχαριστώ μου είναι όπως έχω αναφέρει για όλους τους Γιατρούς, την Διευθύντρια, και την πολύ καλή Γιατρό που εκτιμώ ως άνθρωπο και ως επιστήμων την κ. Αναστασία Μπαρμπαρίδου. Με την κ. Μπαρμπαρίδου είχαμε άριστη συνεργασία και πάντα ήταν πρόθυμη στο να βοηθάει τους Κατοίκους του Χωριού μας.

Μαζί δίναμε λύσεις στο να λειτουργεί με σωστή Οργάνωση το Περιφερειακό Ιατρείο του Κεχροκάμπου. Τέλος δεν θα μπορούσα να μην πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και στο Δημοτικό Σχολείου του Κεχροκάμπου που έχει άριστες δασκάλες που πραγματικά επιτελούν πολύ σημαντικό και σπουδαίο έργο στο να μορφωθούν τα παιδιά του χωριού μας.

Η επικοινωνία με τις Δασκάλες κάθε ώρα και κάθε στιγμή ήταν ουσιαστική και μαζί κάναμε το καλύτερο στο να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο το Δημοτικό Σχολείο του Κεχροκάμπου. Όλους αυτούς τους πολύτιμους συνεργάτες που συνεργάστηκα μαζί τους τους λέω μέσα από την καρδιά μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε μαζί. Σας ευχαριστώ.

Πρόεδρος  Τοπικής Κοινότητας Κεχροκάμπου

Αλέξανδρος Μουστακίδης  

Διαβάστε επίσης