Είναι πραγματικά φιλοναζιστές

 Είναι πραγματικά φιλοναζιστές

Ο Yaroslav Hunka το1943 κατετάγη στα SS για να πολεμήσει τους σοβιετικούς. Δυστυχώς, αυτός ο ουκρανός ναζί, φανατικός του Χίτλερ και δολοφόνος, κατάφερε να ξεφύγει από την αντιφασιστική δικαιοσύνη το 1945 και κατέφυγε στον Καναδά, όπως και άλλοι τρομοκτάτες του διαμετρήματος του. Τώρα το κοινοβούλιο της Οτάβα, που προφανώς κατοικείται από ανίδεους ανθρώπους, άσχετους γλύφτες και φασίστες, τον χειροκρότησε για τα 98α γενέθλιά του, γράφει ο Giorgio Cremaschi.

Ο Ζελένσκι, ένας εβραίος που χειροκρότησε όσους στάθηκαν με τους εκτελεστές της Άννας Φρανκ και φόρτωσαν τα θύματα σε τρένα για το Άουσβιτς, και ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό ενθουσιασμένοι. Ένας πολεμοχαρής φιλελεύθερος φανατικός του ΝΑΤΟ. Που για να υποστηρίξει τους σημερινούς ουκρανούς ναζί πρέπει να εξυψώσει αυτούς του χθες. Ναι, είναι πράγματι φιλοναζιστές, φυσικά στο όνομα της Δύσης και της ελευθερίας. Θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία, πρέπει να νικηθούν.

Εάν η Amerikastani αποικία του Καναδά αγαπά τόσο πολύ τους ναζί και τους τρομοκράτες, γιατί δεν δημιουργεί απλώς το Ουκραναζιστάν και το Χαλιστάν στην επικράτειά της; Με αυτό τον τρόπο όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Μιχάλης ‘Μίκης’ Μαυρόπουλος contropiano.org  The Free

 

 

Διαβάστε επίσης