• 30 Απριλίου 2024,

Εσώρουχα Ανδρικά: Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των ανδρών

 Εσώρουχα Ανδρικά: Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις των ανδρών

Τα εσώρουχα ανδρικά είναι από τις πιο προσωπικές και ιδιωτικές αποφάσεις που παίρνει ένας άντρας για την γκαρνταρόμπα του, γιατί μπορεί να τα βλέπουν λίγοι, αλλά φοριούνται κάθε μέρα και εφάπτονται ακριβώς πάνω στο σώμα του.

Γι’ αυτό τον λόγο, η άνεση είναι καθοριστικός παράγοντας στα ανδρικά εσώρουχα. Ωστόσο, πολύ άντρες συμβιβάζονται με τις ίδιες επιλογές που έκαναν ακόμη από το σχολείο, προτιμώντας ένα συγκεκριμένο είδος εσώρουχου, χωρίς να σκέφτονται ιδιαίτερα το ύφασμα, την εφαρμογή, τη φροντίδα και την ποιότητα των εσωρούχων τους.

Κι όμως, όλα τα παραπάνω αποτελούν μεγάλο κομμάτι στα εσώρουχα ανδρικά και το πώς αυτά βελτιώνουν – ή χειροτερεύουν – την καθημερινότητά σου ως σύγχρονο άντρα. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που έχουν οι άνδρες που αφορούν τα εσώρουχά τους, αλλά είτε από έλλειψη σημασίας στο συγκεκριμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας, είτε από έλλειψη χρόνου, δεν ερευνούν τις απαντήσεις, με αποτέλεσμα μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού να φοράει τα λάθος εσώρουχα!

Εάν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία ανδρών και διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο, είσαι τυχερός. Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένες τις πιο συχνές ερωτήσεις που αφορούν εσώρουχα ανδρικά και τις απαντήσεις τους, για να οργανώσεις το συρτάρι σου και να απογειώσεις άνεση και εμφάνιση παράλληλα.

1. Τι είδους εσώρουχα πρέπει να έχω;

Συνήθως οι άντρες παραλείπουν την ποικιλία στα είδη των εσωρούχων και προτιμούν την ποσότητα ενός τύπου εσωρούχου. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος καθώς α) δεν είναι όλα τα ανδρικά εσώρουχα κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις, και β) δεν είναι κατάλληλα για όλους τους σωματότυπους.

Σε έναν γρήγορο οδηγό, σου προτείνουμε να έχεις τουλάχιστον ορισμένα κομμάτια από ανδρικά μποξεράκια, τα οποία ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους και είναι άνετα σε καθημερινή χρήση, ανδρικά σλιπ, για να μπορείς να τα φοράς με κοστούμι ή κάποιο πολύ στενό υφασμάτινο παντελόνι με τα οποία το μποξεράκι (μπορεί να διαγράφει) και φανέλες ανδρικές, για να είσαι ζεστός το χειμώνα και άνετος με ένα κοντομάνικο φανελάκι το καλοκαίρι.

2. Ποιο είναι το καλύτερο ύφασμα για τα εσώρουχα ανδρικά;

Υπάρχουν διαφορετικά είδη υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ανδρικών εσωρούχων. Ωστόσο, το βαμβακερό ύφασμα είναι αναμφίβολα το καλύτερο όλων. Το βαμβάκι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και απορροφά τον ιδρώτα.

Τα ανδρικά εσώρουχα της Sloggi είναι η ιδανική επιλογή στα βαμβακερά ανδρικά εσώρουχα, καθώς είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας βαμβάκι, με αποτέλεσμα το δέρμα να παραμένει δροσερό, να αποφεύγεται η συσσώρευση υγρασίας και κατ’ επέκταση, πετυχαίνεις καλύτερη υγιεινή και άνεση.

3. Πόσα κομμάτια εσωρούχων πρέπει να έχω;

Ο αριθμός των εσωρούχων που πρέπει να έχεις εξαρτάται και από το πόσο συχνά τα αλλάζεις ή τα πλένεις. Εάν πλένεις τα εσώρουχά σου κάθε μέρα, τότε σίγουρα χρειάζεσαι μερικά έξτρα κομμάτια για να μην ξεμείνεις. Μία ασφαλής επιλογή είναι να έχεις σίγουρα 10-15 κομμάτια από κάθε είδος εσωρούχου.

4. Τι εσώρουχα ανδρικά να φοράω στη δουλειά;

Εδώ πρέπει να θυμάσαι 2 πράγματα. Το πρώτο είναι ότι τα εσώρουχά σου πρέπει να είναι απόλυτα άνετα. Η εργασία σου (είτε είναι καθιστική είτε απαιτεί ορθοστασία και κίνηση) αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ημέρας σου και δεν θέλεις με τίποτα να νιώθεις άβολα. Δεύτερον, πρέπει τα εσώρουχά σου να είναι “χαμελαίοντες”, δηλαδή να φοριούνται με όλα τα ρούχα και να μην σε πιέζουν, ώστε να στρώνουν σωστά στο σώμα σου για να μπορούν κατ’ επέκταση να στρώνουν σωστά και τα ρούχα σου.

Επίλεξε τα μποξεράκια της Sloggi, τα οποία είναι απόλυτα ελαστικά για σωστή εφαρμογή και άνεση.

5. Τι εσώρουχα να φοράω για τη γυμναστική;

Η στήριξη και η καλή ποιότητα του υφάσματος είναι απαραίτητα για τα εσώρουχα ανδρικά που φοράς όταν γυμνάζεσαι. Η επιλογή που θα κάνεις πρέπει να σου προσφέρει καλό κράτημα και να απορροφά τον ιδρώτα.

Τα sports εσώρουχα της Sloggi είναι αυτά που χρειάζεσαι, καθώς είναι ανθεκτικά και το βαμβακερό, απορροφητικό τους ύφασμα είναι ειδικά διαμορφωμένο για να ρυθμίζει τη θερμοκρασία και να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, αποτρέποντας τη συσσώρευση υγρασίας.

Μπορείς να διαλέξεις τόσο ανδρικά σλιπ όσο και μποξεράκιαη σορτς, ανάλογα με τον σωματότυπό σου. Εάν διαθέτεις μυώδη και μεγάλα πόδια, το σλιπ θα σου προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ενώ για τους αδύνατους το μποξεράκι εφαρμόζει πολύ καλά και προσφέρει καλό κράτημα.

6. Να αγοράσω χρωματιστά εσώρουχα ή μόνο ασπρόμαυρα;

Όπως όλα τα πράγματα στη μόδα, έτσι και τα εσώρουχα ανδρικά εξελίσσονται.Κάποτε, οι ανδρικές επιλογές στα εσώρουχα ήταν περιορισμένες στο λευκό χρώμα. Πλέον, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα βασικά χρώματα σε λευκό, μαύρο ή γκρι, αλλά και σε έντονα χρώματα, σε floral μοτίβα ή άλλα funky σχέδια.

Σου προτείνουμε να μην περιορίσεις τη φαντασία σου όσον αφορά το χρώμα και να το διασκεδάσεις! Φρόντισε να αγοράσεις επαρκείς ποσότητες από τα 3 βασικά χρώματα (μαύρο-λευκό-γκρι), καθώς είναι ευκολοφόρετα και δεν διαγράφουν κάτω από τα περισσότερα ρούχα, αλλά εμπλούτισε το συρτάρι σου με χρώμα και σχέδια!

Δώσε ένα boost στο προσωπικό σου στιλ, επιλέγοντας εσώρουχα με μοτίβα ή λουλούδια που ξεχωρίζουν και θα δεις ότι θα ανέβει και η δική σου αυτοπεποίθηση φορώντας κάτι το διαφορετικό, ενώ θα εντυπωσιάσεις σίγουρα και το έτερον ήμισυ.

7. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τακτοποιώ τα εσώρουχά μου;

Ο σωστός τρόπος να τακτοποιείς και να αποθηκεύεις τα εσώρουχά σου είναι το ρολάρισμα, δηλαδή το δίπλωμα σε μορφή ρολού. Όχι μόνο σε βοηθάει να τα κρατάς οργανωμένα, αλλά έτσι κερδίζεις και πάρα πολύ χώρο, σε σύγκριση με το να τα διπλώνεις.

Φρόντισε να έχεις ένα συρτάρι το οποίο να είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στα εσώρουχά σου και να μην τα αναμειγνύεις με άλλα ρούχα, για να αποφύγεις ενδεχόμενες μεταφορές σκόνης ή μικροβίων.

Μία καλή συμβουλή είναι να τα χωρίσεις και ανάλογα με τη χρήση τους. Για παράδειγμα, αν έχεις συγκεκριμένα εσώρουχα για τη γυμναστική σου, τακτοποίησε τα όλα μαζί σε μία μεριά και ξεχώρισέ τα από τα υπόλοιπα, ώστε να τα βρίσκεις πιο εύκολα και γρήγορα.

Τέλος, μην ξεχνάς τη φρεσκάδα! Άσχετα από το αν χρησιμοποιείς μαλακτικό ρούχων, τοποθέτησε στο συρτάρι με τα εσώρουχά σου ένα αρωματικό ρούχων, ώστε να τα διατηρείς φρέσκα και μοσχομυριστά!

8. Πόσο συχνά να πλένω τα εσώρουχά μου;

Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας ή γυμναστικής, τα εσώρουχά σου σίγουρα έχουν απορροφήσει αρκετό ιδρώτα, οπότε πρέπει να τα βάλεις για πλύσιμο αμέσως μετά. Κατά τα άλλα η συχνότητα της πλύσης εξαρτάται και από τη συχνότητα της χρήσης.

Σου προτείνουμε να αλλάζεις τα εσώρουχά σου μία φορά την ημέρα και να προγραμματίζεις την πλύση τους 1-2 φορές την εβδομάδα (πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες στις ετικέτες).

Βρες τα κατάλληλα εσώρουχα για σένα

Όταν θέλεις να αξιολογήσεις τις επιλογές που έχεις για την αγορά σε εσώρουχα ανδρικά, κάνε τις παρακάτω ερωτήσεις στον εαυτό σου για να καταλήξεις στην κατάλληλη επιλογή:

  • Έχεις δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο σε εσώρουχα στο παρελθόν; Ήταν άνετα; Θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάτι άλλο για να βελτιώσεις την άνεσή σου;
  • Ποιος είναι ο σωματότυπός σου; Γνωρίζεις ακριβώς το μέγεθος που χρειάζεσαι και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κορμιού σου;
  • Τι δραστηριότητες κάνεις μέσα στη μέρα σου; Ποια εσώρουχα θα τις υποστηρίξουν καλύτερα;
  • ΤΙ σε κάνει να αισθάνεσαι άνετος και ευχαριστημένος;

Καθώς αναζητάς από πού να κάνεις τις επόμενες αγορές σου, ανακάλυψε τις καλύτερες επιλογές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Εσώρουχα-Anelia. Εδώ θα βρεις τα καλύτερα επώνυμα εσώρουχα από Sloggi και Triumph, τα οποία είναι ποιοτικά, πρακτικά, αλλά και διατίθενται σε μία μεγάλη ποικιλία από σχέδια, χρώματα και πάντα σε ειδικές τιμές!

Βρες αυτό που σου ταιριάζει με βάση τον παραπάνω οδηγό και επωφελήσου από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45,00€!

Διαβάστε επίσης