• 3 Μαΐου 2024,

Εσώρουχα γυναικεία: Τα 4+1 κομμάτια που πρέπει να έχεις

 Εσώρουχα γυναικεία: Τα 4+1 κομμάτια που πρέπει να έχεις

Ποια είναι τελικά τα must-have κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σου; Τα εσώρουχα αποτελούν τα θεμέλια για κάθε outfit και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πόσο άνετη, σέξι, αισθησιακή ή με αυτοπεποίθηση θα νιώθεις. Παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο πολλοί από εμάς δεν δίνουμε μεγάλη βάση ή προσοχή στα εσώρουχα όταν κάνουμε τις αγορές μας.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει! Τα λάθος εσώρουχα μπορούν να καταστρέψουν ένα κατά τα άλλα τέλειο σύνολο, εάν δεν κολακεύουν τα σωστά σημεία ή διαγράφονται κάτω από τη ρούχα, ενώ είναι ικανά να χαλάσουν όλη σου την ημέρα εάν σε κάνουν να νιώθεις άβολα, σε πιέζουν ή δεν εφαρμόζουν σωστά.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια στο να βρεις ποια είναι τα εσώρουχα γυναικεία εκείνα που θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη. Έχουμε κάνει εμείς όλη την έρευνα για εσένα! Καταγράψαμε 5 είδη εσωρούχων τα οποία χρειάζονται σε κάθε γυναίκα, για να υποστηρίξουν τα σύνολά της και την πολυάσχολη καθημερινότητά της. Με γνώμονα πάντα την άνεσή σου, την ποιότητα και την υγεία του σώματός σου, σου παρουσιάζουμε την παρακάτω λίστα, ώστε να ξεκινήσεις στοχευμένα τις αγορές σου και να πεις αντίο σε ρούχα που δεν στρώνουν ή στις μέρες εκείνες που εύχεσαι να μην είχες φορέσει εσώρουχα.

Οι επιλογές σε εσώρουχα γυναικεία είναι πλέον πολλές και σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στο σώμα σου.

Εσώρουχα γυναικεία: Τα 5 must-have κομμάτια

Το σωστό strapless σουτιέν

Κάθε γυναίκα έχει φορέσει μία φορά στη ζωή της κάποιο strapless ρούχο. Έτσι, κάθε γυναίκα είναι σε θέση να γνωρίζει τον «πονοκέφαλο» που ονομάζεται strapless σουτιέν.

Και αυτό γιατί πολλά πηγαίνουν στραβά τις περισσότερες φορές που φοράς ένα σουτιέν χωρίς τιράντες: Το σουτιέν πέφτει και πρέπει να το σηκώνεις συνέχεια, δεν έχει καλή εφαρμογή με αποτέλεσμα να μην κολακεύει το στήθος και να το κάνει να φαίνεται επίπεδο, σε πιέζει πολύ με αποτέλεσμα να σου δημιουργεί σημάδια, και πολλά ακόμα τα οποία καταλήγουν να χαλάνε το strapless σύνολό σου – και τη διάθεσή σου!

Έτσι, το σωστό strapless σουτιέν μπαίνει πρώτο στη λίστα με τα εσώρουχα γυναικεία που πρέπει να έχεις. Χρειάζεσαι ένα σουτιέν το οποίο να εφαρμόζει σωστά, να σου προσφέρει άνετο και σταθερό κράτημα και να κολακεύει το σχήμα του στήθους σου.

Στο Anelia θα βρεις το strapless σουτιέν που θα σου λύσει τα χέρια. Ανακάλυψε τα strapless σουτιέν της Triumph και Sloggi, από ποιοτικά, ανθεκτικά υλικά, που χαρίζουν στήριξη και καλοσχηματισμένο στήθος και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Shape εσώρουχα

Τα shape εσώρουχα είναι ακόμη ένα must για το συρτάρι κάθε γυναίκας. Πρόκειται για μία κατηγορία εσωρούχων η οποία είναι σχεδιασμένη για να διαμορφώνει τη σιλουέτα, να κρατάει σφιχτή την κοιλιά και να χαρίζει την ιδανική άνεση και εφαρμογή.

Ένα shape κομμάτι μπαίνει στη λίστα με τα εσώρουχα γυναικεία που χρειάζεσαι, καθώς είναι τα κατάλληλα για να φορεθούν κάτω από εφαρμοστά ρούχα και να τα αναδείξουν. Σε τέτοια outfits, θέλεις εσώρουχα τα οποία να σμιλεύουν το σώμα σου και να σε κάνουν να νιώθεις άνετα.

Επίλεξε ανάμεσα σε Maxi, Tai εφαρμογή ή βερμούδα, ανάλογα τον σωματότυπο και τις ανάγκες σου. Εδώ θα βρεις όλες τις επιλογές από shape εσώρουχα, από απαλό ύφασμα που χαρίζουν την ιδανική εφαρμογή και το τέλειο κράτημα.

Αθλητικό σουτιέν

Δεν είναι απαραίτητο να αθλείσαι ή να κάνεις γυμναστική για να έχεις ένα αθλητικό σουτιέν στη ντουλάπα σου. Καθώς η άνεση μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο στην έντονη καθημερινότητά μας, απομακρυνόμαστε από σύνθετα υφάσματα και εφαρμογές που μας περιορίζουν και στρεφόμαστε σε επιλογές που προσφέρουν μαλακή αίσθηση και στήριξη.

Γι΄ αυτό, ένα αθλητικό σουτιέν θα σου φανεί χρήσιμο, ακόμη και αν δεν κάνεις εντατικά γυμναστική. Αξιοποίησέ το για να νιώθεις άνετα στην καθημερινότητά σου, για τις ημέρες που είσαι έξω από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή να πεταχτείς κάπου στα γρήγορα. Γενικότερα, όλες εκείνες τις ώρες που θέλεις ένα σουτιέν να σε στηρίζει, χωρίς να σε περιορίζει.

Τα αθλητικά σουτιέν της Triumph είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Το ύφασμά τους είναι ελαστικό, για να προσφέρει την απόλυτη άνεση και υποστήριξη του στήθους, αλλά και άριστο κράτημα με φυσικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο; Αντέχουν στο συχνό πλύσιμο και διατηρούν τη γραμμή τους σε βάθος χρόνου, χωρίς να ξεχειλώνουν.

String εσώρουχο

Ένα string εσώρουχο είναι επίσης ανάμεσα στα εσώρουχα γυναικεία που πρέπει να έχεις. Το string εσώρουχο κερδίζει σε ορισμένα σημεία, τα οποία το καθιστούν απαραίτητο για κάθε γυναίκα.

Αρχικά, είναι αόρατο κάτω από εφαρμοστά ρούχα, άρα πολύ πρακτικό όταν δεν θέλεις να διαγράφεται το εσώρουχό σου. Επιπλέον, είναι πολύ πιο δροσερό τις ζεστές ημέρες και σου χαρίζει μεγάλη άνεση και ελευθερία κινήσεων, χωρίς να σε περιορίζει. Τέλος, αποτελεί μία σέξι επιλογή, η οποία αναδεικνύει τους γλουτούς και σου προσφέρει αυτοπεποίθηση.

Μπορείς να επιλέξεις κάποιο Στρινγκ εσώρουχο χωρίς ραφές, για ακόμη πιο αόρατο αποτέλεσμα κάτω από τα ρούχα ή κάποιο με δαντέλα για μία πιο αισθησιακή πινελιά.

Σουτιέν minimizer για μεγάλο στήθος

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με πλούσιο και γεμάτο στήθος, από το συρτάρι σου δεν πρέπει να λείπει ένα σουτιέν minimizer. Τα σουτιέν αυτά έχουν τέτοια εφαρμογή, ώστε οπτικά να κάνουν το στήθος να φαίνεται έως και ένα νούμερο μικρότερο.

Αυτό το σουτιέν θα το χρειαστείς για τις περιπτώσεις που το στήθος σου εμποδίζει τη σωστή εφαρμογή των ρούχων, με τις οποίες οι γυναίκες με πλούσιο μπούστο έρχονται συχνά αντιμέτωπες.

Τα σουτιέν minimizer της Triumph χαρίζουν το απόλυτο κράτημα, εξαιρετική άνεση και υποστήριξη. Προσφέρουν καλύτερη κατανομή του στήθους, αποδίδοντας πιο λείο αποτέλεσμα, και οπτικά μικρότερο νούμερο.

Αν ήρθε και για εσένα η ώρα να ανανεώσεις το συρτάρι των εσωρούχων σου, ο παραπάνω οδηγός θα σε βοηθήσει να βρεις όλα εκείνα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να καλύψεις κάθε σου ανάγκη. Η σύγχρονη γυναίκα έχει μία έντονη καθημερινότητα και τα εσώρουχά της οφείλουν να ανταποκρίνονται σε αυτή.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Anelia.gr θα βρεις εσώρουχα γυναικεία για κάθε σωματότυπο, από τα καλύτερα διεθνή brands του κλάδου. Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει και ξεκίνα τις αγορές σου.

Διαβάστε επίσης