Έξυπνες Αγορές από το Flexstores για να Φτιάξεις το Σώμα που Θέλεις Εύκολα και Γρήγορα

 Έξυπνες Αγορές από το Flexstores για να Φτιάξεις το Σώμα που Θέλεις Εύκολα και Γρήγορα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αρχίσει ήδη να αγχώνονται με την σκέψη τού πώς θα εμφανιστούν στην παραλία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί και να τονιστεί στην αρχή του άρθρου ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να σχολιάζει το σώμα σου. Αν εσύ είσαι χαρούμενος με την εικόνα σου, δεν χρειάζεται να αλλάξεις για κανέναν. Αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμο για εκείνους που θέλουν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής ή να χάσουν κάποια κιλά από δική τους επιλογή.

Αν και η διατροφή είναι μια εξαιρετικά σημαντική πτυχή της ανθρώπινης ζωής, καθώς επηρεάζει την επιβίωσή μας, δυστυχώς υπάρχουν πολλές ανακρίβειες και ψεύδη που μπορεί να οδηγήσουν τον κόσμο στην εφαρμογή ακραίων διαιτητικών προγραμμάτων και στην συνέχεια σε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Δημήτρης Οικονομάκης, έχοντας αφιερώσει χρόνια πολλά σε σπουδές και επαγγελματική καταξίωση στον κλάδο της διαιτολογίας και της άθλησης, έχει βρει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την απώλεια αχρείαστου βάρους και την καθιέρωση υγιεινών διατροφικών επιλογών που είναι ρεαλιστικό και δυνατό να ακολουθηθούν για πάντα.

Αυτός ο τρόπος βασίζεται στην ποσότητα μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη) που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος για να επιβιώσει. Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην εύρεση της ποσότητας αυτών των θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος, και για αυτό δεν υπάρχει ένα διατροφικό πλάνο που μπορούν να ακολουθήσουν πολλοί άνθρωποι.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι σε μια τέτοια διατροφή δεν υπάρχουν απαγορευμένα φαγητά, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι βάζεις στον οργανισμό σου τρόφιμα που είναι πλούσια σε αγνά, θρεπτικά και φρέσκα υλικά. Για να μπορείς, λοιπόν, να συνεχίζεις να απολαμβάνεις νόστιμες τροφές αλλά χωρίς ανθυγιεινά συστατικά, δοκίμασε τα παρακάτω συμπληρώματα διατροφής στο Flexstores, ώστε να τρως ό,τι λαχταράει η ψυχή σου χωρίς καμία ενοχή.

 

  1. Πατατάκια

Ποιος δεν ενθουσιάζεται στην ιδέα τού να δει μια ταινία τρώγοντας πατατάκια; Άλλωστε υπάρχουν και τόσες πολλές γεύσεις που είναι αδύνατον να μην υπάρχει τουλάχιστον μία που να σε κάνει να μπορείς να φας όλη την σακούλα με το που την ανοίξεις. Αν και όταν ξεπερνιέται το μέτρο συνήθως δεν πάνε καλά τα πράγματα, είναι προτιμότερο να ξεχαστείς και να φας παραπάνω από πατατάκια που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και σε φυτικές ίνες, όπως είναι τα προϊόντα από τις μάρκες PROBRANDS και 4ALL NUTRITION.

 

  1. Πρωτεΐνη σε σκόνη

Ένας τρόπος για να αυξήσεις την ποσότητα πρωτεΐνης που καταναλώνεις είναι με την αγορά αυτής σε σκόνη. Πλέον μπορείς να αγοράσεις πρωτείνη σε πολλές πεντανόστιμες γεύσεις. Αν και μπορείς να την πιεις ανακατεύοντάς την με νερό ή γάλα, ο πιο νόστιμος συνδυασμός είναι να την προσθέσεις στην ζύμη για κρέπες, pancakes ή βάφλες.

 

  1. Σιρόπι

Και μιας και αναφέραμε τις τηγανίτες και τις βάφλες, δεν υπάρχουν καλύτερα συνοδευτικά σε αυτά από φρέσκα φρούτα και σιρόπι. Φυσικά, τα φρέσκα φρούτα είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή, αλλά θα πρέπει να προσέξεις πολύ στην αγορά του σιροπιού. Κυκλοφορούν πολλά σιρόπια σε υπέροχες γεύσεις που είναι κατάλληλα για χορτοφάγους, χωρίς λίπη και ζάχαρη και με ελάχιστες θερμίδες.

 

  1. Μπάρες Δημητριακών

Αν και οι μπάρες δημητριακών έχουν την φήμη ενός υγιεινού σνακ, στην πραγματικότητα πολλές είναι τόσο επεξεργασμένες και γεμάτες με ζάχαρη που καταλήγουν να είναι λάθος επιλογή. Αν δεν έχεις ή δεν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο να φτιάξεις σπιτικές μπάρες, μπορείς να εμπιστευτείς την μεγάλη ποικιλία που θα βρεις στο Flexstores, αφού είναι κατάλληλες για χορτοφάγους, χωρίς γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

Διαβάστε επίσης