• 5 Μαΐου 2024,

Το στρατιωτικό βιομηχανικό πολιτικό χρηματοοικονομικό εγκληματικό σύμπλεγμα

 Το στρατιωτικό βιομηχανικό πολιτικό χρηματοοικονομικό εγκληματικό σύμπλεγμα

pikabu.ru

Συνήθως η ετήσια συνάντηση λαμβάνει χώρα σε ένα ρετιρέ στη Νέα Υόρκη, αλλά το 2023 πραγματοποιήθηκε στο Τσάρλεστον (Νότια Καρολίνα), πατρίδα των μασόνων (1α), των εμπόρων σκλάβων (1β), των κατασκευαστών όπλων (1γ), των λευκών υπερασπιστών της λευκής ανωτερότητας (1η ), σε μια μεγάλη έπαυλη υποστηριχτών της δουλείας μαζεύτηκαν οι εκπρόσωποι εκείνου του περίφημου θόλου που είναι το εγκληματικό πολιτικό χρηματοοικονομικό στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα (το οποίο υπάρχει πραγματικά, αναφέρεται για πρώτη φορά από τον Αϊζενχάουερ-Eisenhower (2α), στις 17 ιανουαρίου 1961), για να γιορτάσουν, να αναλύσουν και να λάβουν αποφάσεις που αφορούν ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό που μοιάζει με ένα γιγάντιο risiko [α] σε έναν μεγάλο τοίχο είναι στην πραγματικότητα ο χάρτης του πλανήτη, γράφει ο Francesco Masala. Τα μέλη της εγκληματικής ένωσης είναι τυλιγμένα σε μια πυκνή ομίχλη, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να τα αναγνωρίσετε μελετώντας τις πολλές ορατές ενδείξεις.

Υπάρχουν οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής όπλων, αυτές που είναι αφιερωμένες στην κλοπή πόρων και την ανοικοδόμηση των ζημιών των πολέμων, οι μεγάλες επενδυτικές τράπεζες και τα τελευταία χρόνια, σε δευτερεύουσα θέση, εμφανίστηκαν τα μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια και ως σύμβουλοι κάποια κέντρα μελετών

Και πώς μπορούμε να μην θυμηθούμε τη Σκωτσέζικη Ιεροτελεστία του Ελευθεροτεκτονισμού (Ανώτατο μητρικό συμβούλιο του κόσμου, που ιδρύθηκε το 1801) (3a-3b), η οποία έφτασε στην Αμερική με τα ευρωπαϊκά πλοία, γεμάτα φτωχούς ανθρώπους σε αναζήτηση τύχης μαζί με αυτούς που πήγαιναν να διοικήσουν, και εκείνους της μυστικής τάξης των Ροδόσταυρων (4), καθώς και άλλων ευρωπαϊκών θεοτήτων (όπως μας διηγείται ο Neil Gaiman, στο American Gods).

Ο Τεκτονισμός ελέγχει, μεταξύ άλλων, και τη Μαφία (5), η οποία επομένως αποτελεί μέρος του αποκλειστικού κλαμπ, έμμεσα, ως δολοφόνος, όταν χρειάζεται. Δεν πρέπει να ξεχαστούν η CIA, το Πεντάγωνο και το FBI, ca va sans dire, εννοείται.

Σε μια γωνία υπάρχει ένας περίβλεπτος θρόνος που προορίζεται για τον Πρόεδρο των Ηπα, ο οποίος μερικές φορές καλείται να λάβει διαταγές, μετά τον JF Kennedy κανείς δεν είχε την απαίτηση να δίνει εντολές (6).

Το απόλυτο δόγμα είναι η λευκή υπεροχή (7), και επομένως οι μη λευκοί δεν γίνονται δεκτοί στον θόλο, ο οποίος σχηματίζεται από WASP (8) (εκτός από αυτούς που αποκηρύσσουν την ιστορία τους και την εθνοτική τους σχέση σε μια μασονική τελετή).

Τα άλλα δόγματα είναι η αποικιοκρατία, το ψέμα, η προδοσία, η σκλαβιά, η εξαπάτηση, η γενοκτονία, η ταπείνωση, η εκμετάλλευση, η ληστεία, όλα αυτά τα δόγματα είναι το καμάρι των δυτικών χωρών, και όργανα της εκπολιτιστικής τους αποστολής.

Οι Ινδιάνοι της Αμερικής έλεγαν ότι οι λευκοί έχουν μια διχαλωτή γλώσσα, όλος ο κόσμος το ξέρει, αλλά μέχρι τώρα ο κόσμος πάντα έπρεπε να υποφέρει.

Το εγκληματικό οικονομικό στρατιωτικό-βιομηχανικό-πολιτικό σύμπλεγμα έχει πέντε μότο, Το χάος είναι Τάξη, Ας πεθάνει ο Σαμψών με όλους τους φιλισταίους, Όσο υπάρχει πόλεμος υπάρχει ελπίδα, ο Θεός είναι μαζί μας, Το μέλλον είναι σήμερα και Ο πόλεμος είναι ειρήνη (Ο Όργουελ-George Orwell θα καταλάβαινε περισσότερο από οποιονδήποτε τι σημαίνουν αυτά τα συνθήματα.)

Οι Ηπα (δηλαδή το εγκληματικό στρατιωτικό-βιομηχανικό-πολιτικό χρηματοοικονομικό σύμπλεγμα) καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του κόσμου με στρατιωτικές βάσεις (τι χώρες που επιτρέπουν, προφανώς, να καταληφθούν), αλλά κυρίως απασχολούν-καταλαμβάνουν τη φαντασία, το φαντασιακό των πολιτών του κόσμου.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο στα κράτη που επηρεάζονται από τις Ηπα, οι υποψήφιοι που εκλέγονται στις δημοκρατικές εκλογές να επιλέγονται από τις Ηπα, ο εκλεγμένος πρόεδρος και οι αντίπαλοί του θα είναι πάντα ανόητοι υποκείμενοι των Ηπα, όπως και οι υποψήφιοι για την προεδρία πολυεθνικών οντοτήτων, από τον Οηε μέχρι το Νατο ( μεταξύ τους αυτοί του συμπλέγματος τους αναγνωρίζουν όλους ως άχρηστους ηλίθιους).

Οι κυβερνώντες των υποκείμενων χωρών (αλλά και οι σημαντικότεροι αντίπαλοι) πρέπει να καταρτίζονται από τις Ηπα, με προπαρασκευαστική εκπαίδευση-training σε επενδυτικές τράπεζες ή σε διεθνείς οργανισμούς, ή κατόπιν διάφορων εκβιασμών.

Και μετά θα προχωρήσουν-προωθήσουν τις πολιτικές των Ηπα, περνώντας τις ως δικές τους. Όταν αυτοί του Συμπλέγματος αποφασίσουν να κάνουν να εκραγούν συγκρούσεις, για οποιονδήποτε λόγο, το έδαφος θα είναι ήδη έτοιμο.

Η Ουκρανία και το Ισραήλ είναι δύο, η Ταϊβάν και το Κοσσυφοπέδιο είναι άλλα δύο, μεταξύ άλλων, έτοιμα να δυναμιτιστούν. Χρειάστηκαν δεκαετίες και πόλεμοι, αλλά η Δύση είναι έτοιμη για τον ατελείωτο πόλεμο ενάντια στον κομμουνισμό, θα έλεγαν μια φορά-κάποτε, αλλά το σκέφτονται σαν να μην έχει περάσει καιρός από τότε.

Ο στόχος τους είναι να βιδώσουν τον κόσμο, να κοροϊδέψουν, να κλέψουν, να βιάσουν χώρες και μετά να τις εγκαταλείψουν, αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν (για παράδειγμα, Ιράκ, Αφγανιστάν, Ουκρανία).

Κάποια από αυτά τα κράτη θα καταστραφούν, δεν το ξέρουν, οι κυβερνήτες τους είναι και θα είναι μαριονέτες στα χέρια του εγκληματικού στρατιωτικού-βιομηχανικού-πολιτικού χρηματοπιστωτικού συμπλέγματος.

Η Ρωσία και η Κίνα είναι οι μεγάλοι εχθροί της Δύσης. Με δική τους υπαιτιότητα, ήθελαν να είναι κομμουνιστές και να απορρίπτουν τη Δύση και τις αξίες της. Στα χρόνια που ακολούθησαν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, η Ρωσία λεηλατήθηκε και ταπεινώθηκε, έως ότου ανήλθε στην εξουσία ο Πούτιν.

Η Κίνα είχε μετατραπεί στο εργοστάσιο της Δύσης από το τελευταίο τέταρτο του 20ου αιώνα και οι κινέζοι αντιμετωπίζονταν σαν σκλάβοι. Τώρα δεν θέλουν πια να είναι, δεν θέλουν πλέον να τους ταπεινώνουν (μεταξύ τους αυτοί στο σύμπλεγμα τους ονομάζουν όλους πουτάνας γιούς).

Πριν από λίγα χρόνια το Σύμπλεγμα διέταξε τους Ευρωπαίους να υλοποιήσουν την Υψηλή Ταχύτητα, με το σύνθημα Από τη Λισαβόνα στο Κίεβο, οι ευρωπαίοι σκέφτηκαν τις εξαγωγές bacalhau-μπακαλιάρου από την Πορτογαλία προς την Ανατολή και τις εξαγωγές βουβαλίσιας μοτσαρέλας στην Ευρώπη.

Το Σύμπλεγμα γνώριζε ότι η υψηλή ταχύτητα χρειάζεται για να στέλνει όπλα και στρατιώτες στην Ουκρανία, για να καταστρέψει τη Ρωσία (ή την Ευρώπη), και να καθαρίσει τα βρώμικα χρήματα της μαφίας, και όχι μόνο.

Το κομμάτι που λείπει σε αυτό το διαβολικό παζλ ονομάζεται προπαγάνδα, από τον κινηματογράφο στις εφημερίδες, από την τηλεόραση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τους χρυσούς κανόνες του Γιόζεφ Γκέμπελς-Joseph Goebbels (9).

Ο κόσμος είναι όλος δικός μας, λένε αυτοί του εγκληματικού οικονομικού στρατιωτικοβιομηχανικού-πολιτικού Συμπλέγματος.

ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ:

1a – https://it.wikipedia.org/wiki/Rito_scozzese_antico_ed_accettato

1 b – https:/www.iviaggidellanto.com/il-mercato-degli-schiavi-di-charleston/

1 c – https://pagineesteri.it/2024/03/11/in-evidenza/guerre-future-la-leonardo-partecipera-alla-costruzione-di-12-sottomarini-nucleari-usa/

1 d – https://www.rainews.it/archivio-rainews/articoli/Strage-Charleston-online-il-proclama-per-la-supremazia-bianca-e-le-foto-del-killer-54db07af-60c7-4e2b-9634-f4a460419d6c.html

2a – https://it.alphahistory.com/guerra-fredda/dwight-eisenhowers-discorso-d%27addio-1961/

[α] risiko: Επιτραπέζιο παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες προσομοιώνουν διεθνείς πολεμικές συγκρούσεις. κάθε παιχνίδι τελειώνει με την επίτευξη του στρατηγικού στόχου που καθορίζεται σε ειδικές κάρτες οι οποίες διανέμονται στην αρχή του παιχνιδιού

2b – https://www.youtube.com/watch?v=nrP6VJa-qdM&ab_channel=PandoraTV

3a – https://illuminatobutindaro.org/confutazioni/massoneria/capitolo-4-riti-organizzazioni/rito-scozzese-antico-accettato-rsaa/

3b – στο τελευταίο film του Martin Scorsese, Killers of the Flowers Moon Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού, εμφανίζονται, εκπλήσσοντας, η Mασονία και τα τελετουργικά της. στο Gangs of New York οι Συμμορίες της Νέας Υόρκης, αντιθέτως ο Scorsese έδειχνε τη γέννηση της άρχουσας τάξης των Usa.

4 – https://it.wikipedia.org/wiki/Rosacroce

5 – https://www.youtube.com/watch?v=W8sqMZWFmlc&ab_channel=PierGiorgioCaria59

6 – https://www.youtube.com/watch?v=mLd96M-X71c&rco=1&ab_channel=luogocomune2

7 – https://transform-italia.it/siamo-nella-fase-storica-delliper-imperialismo-dei-suprematisti-bianchi-occidentali/

8 – WASP υποδεικνύει τους “White Anglo-Saxon Protestants”, δηλαδή τους »Λευκούς, Αγγλοσάξονες, Προτεστάντες»

9 – https://www.samuelecorona.com/11-principi-della-propaganda-nazista-di-joseph-goebbels/

Μιχάλης ‘Μίκης’ Μαυρόπουλος   La Bottega del Barbieri

Διαβάστε επίσης