Η ISOMAT συμμετέχει στη 15η «SALON PROFESSIONNEL DE LA CONSTRUCTION ET DU BÂTIMENT CARTHAGE»

 Η ISOMAT συμμετέχει στη 15η «SALON PROFESSIONNEL DE LA CONSTRUCTION ET DU BÂTIMENT CARTHAGE»

Η ISOMAT θα συμμετάσχει στην 15η «SALON PROFESSIONNEL DE LA CONSTRUCTION ET DU BÂTIMENT «CARTHAGE»,  τη μεγαλύτερη διεθνή κατασκευαστική έκθεση της Τυνησίας, η οποία θα  πραγματοποιηθεί  στο εκθεσιακό κέντρο Kram στην Τύνιδα από τις 23 έως τις 29 Μαΐου.

Στόχος της έκθεσης είναι να αναδείξει την καινοτομία και την ποικιλομορφία των προϊόντων στον οικοδομικό και κατασκευαστικό κλάδο, να ενισχύσει τη συνεργασία και να προωθήσει την εξαγωγή προϊόντων και τεχνογνωσίας.

Η φετινή έκθεση, συγκεντρώνει πάνω από 200 εκθέτες που καλύπτουν όλα τα πεδία εργασιών του κατασκευαστικού κλάδου. Επισκεφτείτε το περίπτερο της ISOMAT στο Hall 2, διάδρομο Ν3, Stand  N 2301 και μάθετε τα πάντα για την ευρεία γκάμα των προϊοντικών της λύσεων για τον σύγχρονο κατασκευαστικό κλάδο.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της ISOMAT θα ενημερώνουν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, για τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα στεγάνωσης και επικάλυψης δαπέδων ISOMAT PU SYSTEMS, την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επικαλύψεων για δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα, τα υψηλής ποιότητας χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ISOMAT COLOR SYSTEM, τα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων με έγχρωμα αδρανή (stone carpet), καθώς και τις επιστρώσεις δαπέδων για βιομηχανίες, χώρους στάθμευσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης: 10:00 έως 18:30 Θα διοργανωθούν σεμινάρια και εφαρμογές συστημάτων κατά τη διάρκεια της έκθεσης! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: http://www.carthage-expobatiment.com.tn/en.

Διαβάστε επίσης