• 28 Μαρτίου 2024,

Περί εμβολιασμών και διαχωρισμών

 Περί εμβολιασμών και διαχωρισμών

Κείμενο του γιατρού Περικλή Αμπεριάδη


Νιώθοντας ευθύνη απέναντι στην οικογένεια μου, στους ασθενείς μου και στους φίλους μου έχω εμβολιαστεί και θα εμβολιαστώ πάλι. Γιατί έχω πειστεί ότι ο εμβολιασμός δυστυχώς είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

Έχω πειστεί από τα papers που διαβάζω και εμπιστεύομαι όπως κάνω κάθε τόσο διαβάζοντας τα γαστρεντερολογικα περιοδικά για τη δική μου ειδικότητα. Έτσι έμαθα από το Πανεπιστήμιο μου, έτσι διδάχθηκα τη Ιατρική τόσα χρόνια.

Από το μακρινό 1981.

Όμως δυστυχώς δεν εμπιστεύομαι τις ανευθυνότητες που εκτοξεύονται από υπεύθυνα κυβερνητικά χείλη για την επικοινωνιακη διαχειρηση των εμβολιασμών. Τηλεοπτικοί μαϊντανοί και τηλεπερσονες κουνάνε το δάκτυλο στον κόσμο που δεν έχει εμβολιαστεί και το μόνο που δεν έχουν πει μέχρι τώρα είναι για Σπιναλόγκα και για ξερονήσια.

Πόσο κακό κάνουν οι εξαγγελίες των διαχωρισμών σε λευκούς και μαύρους στα μαγαζιά, των free pass, των δώρων και των δωροδοκιών, της δημιουργίας δύο κατηγοριών πολιτών. Και όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα με τεράστια αντίδραση και συσπείρωση που κάνει μόνο ΚΑΚΟ.

Και οι Ιατρικοί Σύλλογοι μέσα στον χαμό δίνουν ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ δυστυχώς χωρίς να τους λαμβάνει κανείς υπόψη. Δυστυχώς. Γιατί έχει χαθεί η αξιοπιστία του επιστήμονα.

Αλλά λέει ο Μαγιορκινης,άλλα ο Συψας, άλλα ο Άδωνις, ο πρωθυπουργός στην kathimerini. gr εχθές νοιάζεται για την συγχώνευση των νοσοκομείων και για τις διορθωτικές κινήσεις ( λεγε με σύμπραξη η συγχώνευση), ΤΙΠΟΤΑ δεν λέει ο Κικιλιας.

Και μεις ευχόμαστε να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί. Και την κριτική την αφήνουμε στο makeleio.gr και στον κάθε άσχετο influencer που λένε και στον Ξεριά.

Με τις υγείες μας αδέρφια.

Διαβάστε επίσης